On som?

Ens trobem a Can Batlló, antic recinte fabril que, gràcies a la pressió barrial i després de dècades pràcticament abandonat, ha estat progressivament cedit a la Plataforma “Can Batlló és pel barri”. Aquesta plataforma es va fundar l’any 2009 per ciutadanes de totes les edats residents al barri de La Bordeta, i, posteriorment, s’hi han afegit els barris de Sants, Badal, Hostafrancs i Font de la Guatlla. El Bloc 11, cedit el 2011, acull actualment nombrosos projectes com la fusteria, la impremta, el bar, la biblioteca, el rocòdrom, col·lectius diversos, etc. A més a més, l’entorn compta també amb un hort comunitari i una zona verda.

L’objectiu final és aconseguir que la totalitat del recinte fabril de Can Batlló es destini a equipaments, habitatge social, horts urbans, usos productius impulsats per cooperatives, etc., i sempre sota el principi de l’autogestió.

 

Actualment, totes les membres que en som part ens reunim en assemblea per organitzar l’espai, fer-ne el manteniment i millores, prioritzar i planificar activitats, preparar accions de protesta, gestionar el treball col·lectiu i veïnal, etc. No tenim un espai concret dins del Bloc Onze, però el fons bibliogràfic i documental feminista, LGBTI i Queer, el podràs trobar dins la Biblioteca Popular Josep Pons, la qual forma part de la Xarxa de Biblioteques Socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s