La vuelta al cole

Ja som aquí de nou, ja hem tornat de vacances i amb les piles carregades! Esperem que la vostra tornada estigui sent el més conciliadora possible.

Com sabeu, no hem estat del tot aturades aquest estiu, sinó que vam tenir el plaer de participar de la Festa Major Alternativa de Sants organitzant la Jornada Queer amb lxs djs La Dinde i Ken Pollet de Queer That i el vermut-debat Oci alternatiu? Com construïm els nostres espais de festa. Estem súper agraïdes per la rebuda d’aquest esdeveniment, tant per totes aquelles que vau venir com per tots els col·lectius que hi vau participar (Atzagaia, Las Pibas Producen i Las Pibas.Rec, Kafeta Queer de Can Batlló i Irene Alfaro).

Us deixem aquí una fotito perquè veieu que la jornada va ser una meravella!

Com que ens ho vam passar tan bé ens hem vingut amunt i volem que això no s’acabi aquí. A través de la Kafeta Queer -que tornarà d’aquí ben poc (estigueu atentes a les xarxes!)- farem diverses edicions al voltant de la mateixa temàtica, però amb més temps per aprofundir en totes aquelles qüestions que van quedar obertes la passada jornada: han nascut les Queertúlies!

Però no només això, sinó que tal com vam prometre torna #LaFondonarecomana. Si no sabeu de què estem parlant podeu veure un resum d’aquesta secció aquí. Ens podeu fer arribar les vostres recomanacions a través dels nostres canals de difusió habituals: IG @lafondona.canbatllo i TW @LaFondona.

Ben tornades! Engeguem motors!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s