“La Fondona recomana”: marxem de vacances!

WhatsApp Image 2020-07-29 at 11.46.52

La Fondona marxa de vacances durant aquest mes d’agost! És moment de descansar i desconnectar però també de carregar piles pel que està per venir. Durant aquests dos mesos, hem volgut compartir amb vosaltres els nostres descobriments (des)confinats i esperem que us hagin servit d’inspiració 🙂 Us deixem aquí un petit resum de #LaFondonarecomana (juny-juliol):

  1. Llibre: “Lectura fácil” – Cristina Morales
  2. Podcast i Twitter: ¡Ay, campaneras! #2 Folclórica contra folclórica: la copla lésbica – @thequeercanibot (Lidia García)
  3. Llibre: “Lengua materna” – Suzette Haden Elgin
  4. Documental: SILVANA (2017)– Mika Gustafson, Olivia Kastebring & Christina Tsiobanelis
  5. Llibre: “Ofendiditos” – Lucia Lijtmaer
  6. Videopodcast “Una Habitación propia” – Ana Polo. Ep 1. ¿El feminismo te libra del racismo?amb la Desirée Bela.
  7. Música: “Corazón Astral”– Javiera Mena (i la seva llista de reproducció).
  8. Twitter: ¡Barcelona dedicará un monumento a las Carolinas, las primeras manifestantes LGBTI de la historia! Fil de David Jiménez i article

Però no volem que es quedi així. Volem saber quines son les vostres #recomanacions d’estiu! lectures, pelis, docus, sèries, artistes, músiques, perfils de xarxes, canals de youtube… Visiteu les nostres xarxes (IG @lafondona.canbatllo i Twitter @LaFondona) i compartiu tot el que vulgueu!

Per aquest mes #lafondonarecomana gaudir-nos, cuidar-nos i estimar-nos molt però sobretot, ara més que mai, autoorganitzar-nos per lluitar. Moltes coses estan per fer i es faran si ens hi sumem totes. Ens tornem a veure al setembre!

Deixa un comentari