L’ACADÈMIA AL CARRER (2ª ed.) + TEATRE DE LES OPRIMIDES

La Fondona us convida el proper dissabte 16 d’abril a les 17.30h a Can Batlló a la segona edició  de l’acadèmia al carrer: sortint del calaix dedicada a història de l’economia.

cartell_fondona_2_abril_petit_digital-

En aquesta sessió:
  • Coral Cuadrada Majó, Ada Lasheras González i Roser Marsal Aguilera presentaran el llibre “Oikonomía: Cuidados, reproducción, producción.
  • Així mateix Chirstell Keller Garganté ens parlarà de la seva recerca sobre “Grupos de crianza compartida: Experiencias de organización comunitaria del cuidado.
  • Per últim, el grup de Teatre de les Oprimides Averlasailas: Teatro de lo posible, presentarà l’obra de teatre fòrum: “Ser o no ser… qui decideix la qüestió?”
L’acadèmia al carrer vol evitar l’oblit i el tancament del saber comú entre les parets de les institucions, sense restringir-ne la difusió a només unes poques. L’acadèmia al carrer vol visibilitzar aquells esforços acadèmics que amaguen una llavor subversiva, feminista
L’acadèmia al carrer vol que les tesis, tesines i recerques diverses de les nostres companyes feministes floreixin al carrer i que no es panseixin en arxius, revistes científiques especialitzades ni webs universitàries.
L’acadèmia al carrer vol trencar amb la verticalitat en la transmissió del coneixement per fer-la arribar a peu de carrer, tot compartint les experiències i els sabers continguts.
L’acadèmia al carrer no només vol visibilitzar les recerques, sinó també com ha estat el procés en totes les seves dimensions. A tall d’exemple, esmentar les possibles limitacions de l’acadèmia per fer recerca feminista, si hi ha hagut un acompanyament curós per part de l’entorn, etc.
Per tot això, la Fondona i les seves autores volen fer-les “sortir del calaix” i afavorir-ne la seva capacitat transformadora a través d’un seguit de trobades amb lxs autorxs de diverses tesis i recerques feministes que s’han dut a terme en el context acadèmic.
Us hi esperem a totes i tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s