L’ACADÈMIA AL CARRER: SORTINT DEL CALAIX

La Fondona us convida el proper dissabte 12 de març a les 17h a Can Batlló a la primera trobada dedicada a l’art; de l’acadèmia al carrer: sortint del calaix!!!

cartell_fondona_baixa-01

L’acadèmia al carrer vol evitar l’oblit i el tancament del saber comú entre les parets de les institucions, sense restringir-ne la difusió a només unes poques.
L’acadèmia al carrer vol visibilitzar aquells esforços acadèmics que amaguen una llavor subversiva, feminista.
L’acadèmia al carrer vol que les tesis, tesines i recerques diverses de les nostres companyes feministes floreixin al carrer i que no es panseixin en arxius, revistes científiques especialitzades ni webs universitàries.
L’acadèmia al carrer vol trencar amb la verticalitat en la transmissió del coneixement per fer-la arribar a peu de carrer, tot compartint les experiències i els sabers continguts.
L’acadèmia al carrer no només vol visibilitzar les recerques, sinó també com ha estat el procés en totes les seves dimensions. A tall d’exemple, esmentar les possibles limitacions de l’acadèmia per fer recerca feminista, si hi ha hagut un acompanyament curós per part de l’entorn, etc.

Per tot això, la Fondona i les seves autores volen fer-les “sortir del calaix” i afavorir-ne la seva capacitat transformadora a través d’un seguit de trobades amb lxs autorxs de diverses tesis i recerques feministes que s’han dut a terme en el context acadèmic.

La primera trobada tindrà com a eix l’art, i comptarem amb la participació de l’Elena Fraj, en Diego Marchante i la Lucía Egaña.

Començarem súper puntuals, que després és la festa feminista per a dones, lesbianes i trans pel 8 de Març!!!

Us hi esperem a totes i tots!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s