DESFENT EL GÈNERE: taller participatiu sobre estereotips, normes i desigualtats de gènere

Algun cop us heu preguntat per què sempre s’ha de triar si anar al lavabo d’homes o al de dones en un bar o en un centre social?

Recordes si quan eres petita o petit et van fer jugar a la pilota o a nines, encara que et venia de gust jugar a una altra cosa?

Tens encara el costum de preguntar als nebots o als fills si tenen ja xicota en comptes de xicot, i a les nenes a l’inrevés?

Us en heu adonat que el vostre gènere és un tema que segurament mai us heu qüestionat o quelcom sobre el que no heu decidit?

Des de l’Ateneu de Can Batlló, juntament amb La Fondona, us convidem a reflexionar sobre aquestes i altres qüestions el proper divendres 11 de març a les 18.30hrs a l’Auditori del Bloc11.

Desfent el gènere” és un taller participatiu que té l’objectiu d’analitzar i trencar normes i estereotips que generen desigualtats de gènere, opressions i discriminacions als nostres entorns.

Us esperem en aquesta trobada, un espai de confiança en què pensar-nos com a col·lectiu que busca la transformació social i política. Potser, el primer pas d’aquesta transformació és veure que també necessitem canviar i deconstruir alguna cosa en nosaltres mateixes.

Cartel_web_SegundaCharla_Redes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s